Norra Magasinet
i Havstenssund

<< Till startsidan

12/09/2018

Inbjudan till framtidens affärsmöjligheter – 24/9

Den 24 september vill vi informera om Norra Magasinet i Havstenssund, dess unika historia och dagens arbete med att skapa framtidens affärsmöjligheter. Vision och målsättning är att magasinet återigen skall bidra till samhällets och Norra Bohusläns utveckling i tillväxt av företagande och arbetstillfällen inom hållbara och maritima näringar.

Du anmäler dig till hej@nmhavstenssund.se, senast torsdag 20e september.

Läs mer om dagen här.

11/09/2018

Kulturhistorisk bebyggelseinventering – Havstenssund

I samverkan med Bohusläns Museum fick Jerer Kultur- & Byggnadsvård, Hamburgsund, våren –06 i uppdrag av Tanums kommun att ge förslag till ett långsiktigt handlingsprogram med målet att till år 2010 ha identifierat och klassat kommunens kulturhistoriskt värdefulla bebyggelse enligt Länsstyrelsens Miljömål.
Nedan dokument belyser kulturhistoriska byggnader och miljöer i Havstenssund och är en av grundpelarna i arbetet med Norra Magasinet.
Ladda ned PDF

10/07/2018

Havstenssundsdagen

Havstenssundsdagen 28e juni 2018.

 

Välkommen den 28 juni till en rolig dag i Havstenssund fullt med härliga aktiviteter för hela familjen. Här kan du träffa flera av oss från styrelsen där vi kommer att berätta om försöket att rädda Norra Magasinet och planerna runt detta arbete.

Se www.havstensund.se för mer info.

Samhällsföreningen Havstenssund
www.havstenssund.se